diumenge, 7 d’octubre del 2007

Billabong Park


Be, ahir per fi vam poder veure i TOCAR animalets australians... Vam anar en bus al Billabong Park que esta a una mitja hora d'aqui. Com que t'ho venen com un centre de cria de koales on a mes hi ha altres animals, ja anavem preparades, pero va ser superemocionant!!! Per fi vam veure cangurs de prop (ja haviem vist alguns des del cotxe, de vegades estan als camps) i els vam poder tocar!!! A mes vam veure koales (son encara mes macos del que m'havia imaginat) i en vam poder tocar un i fer-nos una foto. Tambe hi havia emus, cacatues, lloros, un reptiliari... A mes vam veure bastants "water dragons" sueltos por ahi i vam anar a una exhibicio de reptils on vam tocar un llangardaix, una serp i un COCODRIL (pero no us espanteu era petitet i li havien lligat el morro per a que no mossegues... Tambe haviem de veure una exhibicio de micos aranya, pero haviem d'agafar el bus de tornada i vam marxar...

Pero la meva mala sort i jo estavem alla i resulta que l'autobusero ens havia dit malament l'horari de tornada i ens vam pasar 1h i quart plantificades a l'arcen de la carretera esperant el bus i jugant al veo veo... Per sort el senyor va ser bo i ens va fer una rebaixa en el tiquet (la veritat es que aqui el transport public es forca car). Sort que el dia havia valgut la pena!!
Bueno, callo ja i poso fotos, que una imatge val mes que mil paraules i varies imatges...























Aquest es un bebito de Koala






1 comentari:

Sandra ha dit...

Ges que guai!!!! cada dia miro el blog per veure que expliques!m'emociono de pensar en tots els animals que estàs veient!! quina enveja! mé fotos! més fotos!

Sandra I Josep.