divendres, 5 d’octubre del 2007

Port Macquarie

Despres de les super 8 hores en bus, vam arribar a Port i dos nois ens van venir a buscar per dur-nos a la que seria casa nostra durant dues setmanes. En arribar a la casa ens vam trobar que junt amb ells dos hi havia 3 o 4 australians/es de +o- 20 anyets que havien vingut des de Melbourne a fer practiques de la carrera (ambientals). Tot plegat pintava be, gent jove i amb inquietuds ecologistes... Pero sorpresa, marxaven a l'endema al mati!! Aixi que l'Eli i jo ens vam quedar soles com mussoles tot el cap de setmana, sense saber ben be que podiem fer per aqui i coneixent-nos nomes d'un apassionant viatge en bus... I per suposat havent de parlar en angles... Va ser una mica xungo al principi la veritat!!

Finalment, vam decidir pasar el cap de setmana voltant pel poble. Es bastant turistic (es veu que es lloc d'estiueig per la gent de Sydney i altres ciutats grans) pero no te edificis alts com ara Lloret (tampoc es un poblet de pescadors amb cases blaquetes...) Te platges molt xules, un port, zones per fer picnic i ... un hospital de Koales que vam reservar per al seguent cap de setmana!!! Despres d'uns dies per aqui tambe hem vist que hi ha un rainforest amb tot de caminets senyalitzats, un parc de Koales i cangurs i que des del port pots agafar un vaixell per anar a veure balenes i dofins!! Aixi que ja sabeu que farem aquest cap de setmana, ja us explicare que tal l'experiencia animal...

Dema us ficare algunes fotos de la camara de l'Eli pq he intentat ficar les meves i necessito un CD amb un programa per descarregar fotos de la meva camara i no el vaig portar pq no puc anar instal.lant el programa en tots els ordinadors d'Australia, no? Intentare descarregar-les en un internet cafe i llavors us les envio, ok?

Ale, aqui teniu les fotos de Port que us vaig prometre:


Els primers animals salvatges vistos a Australia, pelicans!!!












Primer contacte amb l'ocea pacific!


Dues fotos d'una bonica posta de sol...

















La nostra casa... Nosaltres a la nostra casa...








Sopar de germanor...
Habitants no desitjats (ecs!!)