diumenge, 7 d’octubre del 2007

Koala Hospital

Aquesta tarda hem anat al Koala Hospital i hem pogut veure mes koales!! A mes hem anat a l'hora que els donen de menjar i ha estat molt xulo. Son Koales que han estat atropellats o que han estat en un incendi o que pateixen alguna infeccio... Es pasen un temps a cures intensives (on no els pots veure) i llavors els fiquen a les gabies de fora que son les que es poden veure. Alla es recuperen i es tornen a posar en forma fins que es poden alliberar un altre cop(tenen eucaliptus per alla i tot). Tot i aixi hi ha alguns que no es recuperen del tot i llavors no es poden tornar al bosc i es queden alla, es com un refugi per koales...
Ja us enviare fotos quan pugui, ok???

4 comentaris:

CHUSI ha dit...

HOLA GESSI,
SOMOS LA CLAUDIA,EL JULIO Y LA CHUS, ESTAMOS VIENDO TUS FOTOS, ESTAS GUPAISIMAS... Y NOS MORIMOS DE ENVIDIA.TENEMOS UNA DUDA, LOS CANGUROS DE ALLI SON COMO LOS DE AKI??? NOS CUIDARIAN A LA CLAUDIA MIENTRAS VAMOS AL CINE?????

Vàngelis Villar ha dit...

hola tu!!

aquesta és la meva primera aparició en el blog. dono records a tothom i totdon i aviso que vaig a clapar que és tard i tinc son. demà em posaré al dia de les coses i ja diré algo que tingui a veure amb el text.

vagi bé per les antípodes... que com diu la pel·li ve de anti - podas lo con - trario... la resta ja la debeu saber.

Gess ha dit...

Hola!!!

Creo que intentare traeros un canguro para la Claudia, pero no se si os la cuidara cuando vayais al cine o si se querra venir con vosotros, jejeje!!

Muchas gracias por el comentario!!
Besitos

Gess ha dit...

Van, Van!!

A vore si tornes a escriure que vas deixar el comentari el dia 8 i som a 20, jejeje!

Moltes gracies per escriure i molts petonets!!!