diumenge, 28 d’octubre del 2007

Australia zoo

Dilluns vaig anar amb l'Isabelle a l'Australia zoo, el zoo de:

L'Steve Irwin, el Cacador de cocodrils!!! Sandra, vaig anar al seu zoo i tinc moltes fotos!! El proper cop que em connecti al blog us en posare mes!!! (ja he aconseguit descarregar les meves fotos, pero es molt lent en carregar!)

Be, doncs com us deia, dilluns dia 22 (ja se que fa molts dies pero he estat enfeinada i no he tingut molt temps per escriure al blog) vaig anar a l'Australia Zoo. La Isabelle i jo ens vam apuntar a un tour on l'entrada, el bus i els espectacles estaven inclosos, pero un cop al zoo anaves al teu aire. El primer que vam fer va ser anar a l'espectacle dels cocodrils (be, de fet vam estar com mitja hora veient altres animalets i animalons fins que van sortir els cocos...) L'espectacle es en el "cocroseum" una especie d'anfiteatre enorme... La veritat es que es nota molt que aquesta gent han fet molta pasta amb tot el tinglado del programa de tele... L'espectacle va estar be, pero pel meu gust massa a l'americana: molts crits, salts i molt enfocat als nens i a la tele (cosa totalment comprensible).

Despres vam anar a veure altres exhibicions, com la dels camells, els elefants, les guineus,... i a veure el zoo en general. La veritat es que es forca gran i a part d'animals autoctons (cangurs, koales, diables de Tasmania...), tenen animals introduits (guineus, conills, camells,...) i animals d'altres parts del mon que ara per ara aqui no hi viuen (tigres, elefants,...) Va ser forca interessant el reptiliari. Tenen un munt de serps i cadascuna d'elles te un cartellet on explica les caracteristiques, el tipus de veri, on les pots trobar i que fer en cas de que siguis tant poc afortunat... De fet tots els animals tenen cartells molt didactics que expliquen les caracteristiques dels animals, la distribucio,... El zoo esta molt be!!!

A mes, hi ha una botiga enorme on pots trobar tot tipus de souvenirs sobre el cacador de cocodrils, la seva dona, els seus fills i tots els animals que hi ha al zoo. Tambe hi ha una paret amb fotos i retalls de diaris i revistes sobre la familia Irwin des dels comencaments del zoo (inaugurat pels pares de l'Steve quan ell ni tan sols havia nascut) fins ara (que el dirigeix la seva dona).

Be callo ja i poso fotos:

*Exhibicio de cocodrils:

* Animals introduits (camells, guineus):


* Animals autoctons (Diable de Tasmania, Dingo, Koala, Equidna, Cangur, Wombat, Cocodril d'aigua dolca)













































*Animals asiatics (elefant, tigre)




























* Reptiliari (la serp mes verinosa del mon, esquelet d'una piton australiana molt molt llarga)


































* Fotos de l'Steve:




















3 comentaris:

Pepi ha dit...

Hola Gessi,

He estado escribiendo un comentario y veo que no se ha publicado... Algo he tenido que hacer mal! Estas modernidades!!!!!

Bueno te decía que, aunque no puedo leer tu blog todas las veces que desearía, cuando lo hago disfruto mucho con todo lo que explicas. Aunque, como dicen tus amigos, hace falta que pongas más fotos para que podamos ver todas esas maravillas y que conste que no va por lo de las cucarachillas..... pues para verlas te aseguro que no hace falta viajar tan lejos, las hay por todas partes, jajajaja

También te decía que ya han colgado las luces de Navidad, aunque todavía no las han encendido, pero cuando las vi no pude dejar de pensar que ya estás en el ecuador de tu viaje y que pronto vendrán los turrones y tu con ellos.

No sé si nos veremos o nos cruzaremos en el aire, quizás ya te lo ha explicado tu madre, y es que marcharemos el Francis, la Susana, la Chús, el Julio, la Claudia y yo para Santo Domingo el día 21 de diciembre.

Ah! y no te molestes en venir cargada con un canguro que yo ya ejerzo como tal y además ahora tengo ayuda con la madre del Julio , jajajajaja

Un beso muy fuerte y que sigas disfrutando muchísimo de tu viaje.

Hasta prontito,
Pepi

Sandra ha dit...

Hola Ges!!!!!!!!!!!

Gràcies per posar la foto del meu estimat idol, el meravellos Steve Irwin! que maca!
Tia que guai que hagis anat al seu zoo! espero que hagis escoltat historietes d'ell, pq dp m'ho expliquis tot! quina ilu!

Molts petons!

Sandra.

Anònim ha dit...

m'ha agradat el wombat... algú ha estat mai menjat per un d'aquests per apropar-s'hi massa?